Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Κρηνίτσα ο Γκουγκουλης

Το σωματείο της Κρηνίτσας τα τελευταία χρόνια, χάρη στην επιμονή και στον ζήλο των ανθρώπων που βρίσκονται στο τιμόνι της διοίκησης, διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της Α1 Κατηγορίας.

Μπορεί βέβαια πέρσι να μην άγγιξε τους πρωταρχικούς του στόχους, όμως ενόψει της νέας σεζόν έδειξε διαθέσεις-προθέσεις και ανεβάζει τον πήχη των στόχων ψηλά.

Ήδη η ομάδα κινήθηκε δραστήρια στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού (ενέταξε στο δυναμικό της 9 νέα αποκτήματα) ενώ πριν από λίγες ημέρες πήρε θετική απάντηση από τον Κώστα Γκουγκουλη .
Με συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου Β. Κασιώλα αλλά και την καταλυτική συμμετοχή του προπονητή Γ. Λούκα και του συνεργάτη του Σπ. Γκαραγκούνη, ο Γκουγκουλης είπε το ναι και επανέρχεται σε δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002.ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α΄1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ!!