Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Γκέλα της Μπαρας ισοπαλία στα Καλύβια








Η έκπληξη της 4ης αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο της Μπάρας εκεί όπου οι Παραληθαίοι  αιφνιδίασαν κα τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με 1-2 τον  Αχιλλέα

Οι Παραληθαίοι πήραν κεφάλι μόλις στο 2’ με τον Τρακάκη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 41 με όμορφο γκολ από τον Λέφα, όμως με τη σέντρα η ομάδα των Παραληθαίων ξαναπήρε το προβάδισμα πέτυχε το 1-2 με τον (τά από λάθος έξοδο του Βασιλείου) αι το κράτησε μέχρι την εκπνοή του αγωνα.
Στα Καλύβια ΑΟΚ και Δήμητρα μοίρασαν βαθμούς στο  ντέρμπι της αγωνιστικής που  έληξε ισόπαλο με αποέλεσμα 1-1
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Μπανάσιο στο 76 όμως οι πράσινοι της Δήμητρας κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα και να κρατήσουν το αήττητο χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Καρυδόπυλος στο 83 της αναμέτρησης
Παιχνίδι με 5 αποβολές και μόλις δύο γκολ έγινε στο Καστράκι. Ο Εθνικός επικράτησε της Κ Βρύσης με 2-0 αλλά το ματς όπως προαναφέραμε είχε φουλ της κόκκινης καρτας και αρκετές δύσκολες φάσεις.
Το Φλαμούλι είχε εύκολο έργο στο Ελευθεροχώρι και πήρε με άνεση το τρίποντο καθαρίζοντας μάλιστα από το α ημίχρονο (0-20. εβαλε άλλο ένα γκολ στην επανάληψη και πέρασε ήσυχο απόγευμα επικρατώντας με 3-0.
Ενώ στο Βαλτινό  η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΤ ενώ  το ίδιο σκορ βγήκε στη Φαρκαδόνα  και στη μάχη της ΑΕΦ με τη Φήκη.
 Τελος στο Πρίνος έγινε το σκορ της ημέρας αφού ο Αχιλλέας καθάρισε με 5-1 το Μεγαλοχώρι

Τα αποτελέσματα(4η  αγων.)
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ    -ΛΟΓΓΑΚΙ     1-1        
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ  -  ΦΗΚΗ         0-0    
ΜΠΑΡΑ -       ΠΑΡΑΛΗΘΑΙΟΙ      1-2       
ΚΑΣΤΡΑΚΙ -   ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ   2-0          
ΒΑΛΤΙΝΟ   -     ΑΕΤ            0-0 
ΚΑΛΥΒΙΑ    -    ΔΗΜΗΤΡΑ   1-1
ΓΕΝΕΣΙ -   ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ      5-1       
ΕΛΕΥΘ/ΡΙ -   ΦΛΑΜΟΥΛΙ    0-3         
ΔΡΟΣΕΡΟ/Μ.-    ΝΕΟΧΩΡΙ       0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002.ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α΄1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ!!