Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Α.Ο. Κρήνης





Στην προσθήκη δύο ακόμη αξιόλογων μονάδων για το πρωτάθλημα της Α1' Ερασιτεχνικής κατηγορίας, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Α.Ο. Κρήνης.
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Γιώργος Καπνουτζής, αλλά και ο μέσος Βασίλης Φιλίππου. Αμφότεροι ήρθαν στην ομάδα ως ελεύθεροι.
Δικαιολογημένα οι άνθρωποι της Κρήνης και κυρίως ο προπονητής Χρήστος Σακελλαρίου, θεωρούν ότι με όλες τις κινήσεις που έγιναν τον τελευταία καιρό, η ομάδα τους θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολο το έργο κάθε αντιπάλου, που θα επισκεφτεί το γήπεδό τους.
Βέβαια, όλα θα φανούν εντός αγωνιστικών χώρων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002.ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α΄1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ!!