Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ξεκίνησε προετοιμασία η Θύελλα Μεγαλοχωρίου..

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου, η πρώτη προπόνηση της τοπικής «Θύελλας», ενόψει της νέας αγωνιστική σεζόν, που θα τη βρει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Παρά τα σοβαρά προβλήματα από τα οποία ταλανίστηκαν το προηγούμενο διάστημα, οι Μεγαλοχωρίτες κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και έτσι, έστω και την ύστατη στιγμή μάζεψαν κάποιους ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων αγωνίστηκαν και πέρυσι στη Θύελλα, πραγματοποιώντας παράλληλα και περιορισμένες προσθήκες, όπως για παράδειγμα ο «γερόλυκος» Αχιλλέας Μακρής.

Ο Μήτσος Βακουφτσής,  θα έχει φέτος διπλά καθήκοντα προέδρου και προπονητή στο Μεγαλοχώρι. Στη φωτό με τον Τσιγαρίδα, ένα από τα λίγα μεταγραφικά αποκτήματα της Θύελλας

Ψυχή της ομάδας και φέτος ο ακούραστος Μήτσος Βακουφτσής, που επωμίζεται πλέον διπλά καθήκοντα, προέδρου και προπονητή, όταν ο άνθρωπος που μαζί με μερικούς ακόμη έσωσαν φέτος το Μεγαλοχώρι από την καταστροφή.
Μάλιστα, όπως μας δήλωσε ο ίδιος, αναμένονται και κάποιες ακόμη μεταγραφές, προκειμένου το ρόστερ να γεμίσει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002.ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α΄1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ!!