Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

Συνεχιζουν τέσσερις στην Κρύα Βρύση.

Η ομάδα της Κρύας Βρύσης επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι διοικούντες του σωματείου, προβαίνουν στις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου και την επόμενη χρονιά η ομάδα τους να έχει μία αξιοπρεπή χρονιά στην παραπάνω κατηγορία.
Τις προηγούμενες ώρες, επήλθε συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές, που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Κρύας Βρύσης.
Πρόκειται για τους: Βασιλη Κύργο, Χρήστο Κουκόση, Παναγιώτη Τσιάκαλο (φωτό)  και Αποστόλη Κυργιάζο.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στο θέμα του προπονητή και παράλληλα να ξεκινήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002.ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α΄1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ!!