Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Δυναμική ενίσχυση του Αχιλλέα Μπάρας

Βέβαια η Δ’ Εθνική δεν αποτελεί τον αυτοσκοπό, αλλά είναι βέβαιο ότι θα παλέψουν για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα Α’ Ερασιτεχνική.
Άλλωστε και πέρυσι η ομάδα έκανε την προσπάθεια της και θέλει να δώσει μια συνέχεια πάνω στην ίδια λογική. Τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές ήρθαν από το Φλαμούλι, μια ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα είναι το αντίπαλο δέος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο λόγος για τους Γιώργο Μπούλμπο, Σάκη Κάκια και Νίκο Κατσιαφλιάνη. Τρεις ικανοί παίκτες που σαφώς και μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα από το Γενέσι στην Μπάρα πήγαν οι Παναγιώτης Βλάχος και Μάριος Αγγελόπουλος. Στην επίθεση ο Σάκης Χασιώτης αποκτήθηκε από το Μεγαλοχώρι, ενώ από το Μαυρομάτι ήρθε ο Γρηγόρης Νικολάου.
Ο νεαρός Αχιλλέας Παπαχρήστου έπαιζε στην Ακαδημία Πτολεμαϊδας, είναι τρικαλινής καταγωγής και θα προσφέρει και αυτός τις υπηρεσίες του.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Ο Αχιλλέας Μπάρας έριξε τα δίχτυα του και σε νεαρούς παίκτες, έτσι αποκτήθηκε ο Δημήτρης Παπαθανασίου από την ΑΕΤ, οι Τσιγαρίδας και Νταλαμπίρας από τον Αγ. Οικουμένιο, αλλά και ο Γραβάνης από τα Μεγάλα Καλύβια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002.ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α΄1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ!!