Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Πρώτη με χαμόγελα και αισιοδοξία για τους «Απολλωνιστές»



Γκαραγκάνης: «Δε διαφοροποιούνται οι στόχοι μας»

Οι στόχοι μας δε διαφοροποιούνται σε σχέση με πέρυσι. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έχουμε ως βασικό σκοπό το να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και φυσικά το να αναδείξουμε και πάλι 1-2 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα αγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο.  


Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Μπαλκούρας η πρώτη προπόνηση της Δήμητρας/Απόλλων, για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Το παρόν, έδωσαν η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του συλλόγου και ο προπονητής Αποστόλης Γκαραγκάνης (ο συνεργάτης του Νίκος Γιαγιάκος απουσίαζε σε διακοπές).
Οι Απολλωνιστές θα είναι φέτος ακόμη πιο νεανικοί σε σχέση με πέρυσι, με το μέσο όρο ηλικίας να μην υπερβαίνει τα 16-17 χρόνια.

Χαμόγελα αισιοδοξίας από τον ακούραστο Αποστόλη Γκαραγκάνη, τον άνθρωπο που με τους συνεργάτες του έχουν αναδείξει πολλά ταλέντα μέσα από τη Δήμητρα/Απόλλων
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει η αισιοδοξία πως και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ, η Δήμητρα θα πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία, κάνοντας και πάλι «ζημιές» στα φαβορί της κατηγορίας.
Οσον αφορά το φετινό ρόστερ, 15 ποδοσφαιριστές από το παιδικό τμήμα προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα, ενώ από τους παλιούς παίκτες παρέμειναν οι Γαλάνης, Μπαρμπαρούσης και Καραστέργιος.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν τρεις μεταγραφές, καθώς στην ομάδα ήρθαν οι Σίμος, Γιώργος Ιακωβάκης και Δαλκαφούκης, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμη προσθήκη.
Συνολικά 26-27 παίκτες θα περιλαμβάνονται στο φετινό ρόστερ των Απολλωνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002.ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α΄1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ!!